Klubbens medarbejdere

Vi er en mindre og blandet medarbejder gruppe. Vi sætter pris på alsidighed, faglig og personlig kunnen, så vi kan skabe omfattende og differentieret fritidstilbud, med aktiviteter og værksteder der runder så mange interesser som muligt. Vi bestræber os på at bruge alles evner til fulde og derved opnå en gruppe medarbejdere, som kan rumme alle jeres børn.

Leder

Johan Boas

Johan på næsten 104 år, eller deromkring, har været leder af klubben i umindelige tider, nærmest altid, og holder bl.a. styr på antallet af medlemmer og på at de har det godt. Inde på hans lille kontor er der altid mange børn og han er ofte så heldig at have en sekretær eller to ved hånden, der gerne vil lave opgaver for ham. I kan altid få ham med på en speedbådstur eller en tur ud i det blå med minibussen.

Snik-snakkeren

Rie Dalberg Hansen

Rie har været i huset i rigtig mange år, hun startede som studerende og er nu pædagog.
Hun har et rigtig godt øre, og tager sig altid god tid til at lytte til, og snakke med børnene i huset. 
Hun har også en uddannelse som diætist bag sig og ved derfor en masse om sundhed og sund mad.
Rie er også tilknyttet hjemkundskabundervisningen på Bakkegårdsskolen.

 

 

Musikken

Mikkel Henriksen (billede følger)

Mikkel Henriksen er husets musikpædagog og fandt heldigvis vej til VFC først i det nye år 2021, lige tids nok til at opleve et nedlukket fritidscenter. Heldigvis fulgte vores yngste børn med efter et par uger :-)
Mikkel er eftertragtet, så mange bands ligger allerede i støbeskeen og endnu flere er på trapperne. (bogstaveligt talt)

Der er ingen tvivl om, at musikkælderen med Mikkel som dirigent er udgangspunkt for kommende berømtheder. Eller for glade børn og unge mennesker, hvis musikglæde kan udfoldes og udvikles her.

Mikkel er derudover også tilknyttet 4.klasses teamet på Bakkegårdsskolen.

Turbussen

Jakob "GunJack" Kragh

Jacob har været her i rigtig mange år, hvor han har drønet rundt med børnene i klubbens minibus, og vist dem hele København. Han er ivrig fisker i gentofte sø, styrer en speedbåd med sikker hånd, guider børnene rundt til diverse udstillinger. Han er også fast indslag i ungdomsklubben, hvor han ligeledes aktiverer de unge med vandski og meget mere.
Derudover er Jakob tilknyttet udskolingen på Bakkegårds Skolen

Computere

Søren Ingemann

Søren er pædagog og har arbejdet i VFC siden 2016. Søren er klubbens gamernørd.

Er der problemer med computeropkoblingen, ledninger, mus og tastatur eller et eller andet irriterende (og det er der altid) klarer Søren os ud af vanskelighederne.

Søren klarer også en del arrangementer, som FK og JK fester, gameraftener, DanceParties, weekendture og så meget andet.

Søren er også tilknyttet 5. klasses teamet på skolen.

Hobby/Krea-værkstedet

Jane Niska

Jane er uddannet socialpædagog i 2004. Hun er "bestyrer" af hobby-værkstedet, laver danse-koreografier, samt tager på rideture og shoppeture. Ofte tager hun også glædeligt med på Vilde Vulkaner om sommeren.
Jane kan også findes i køkkenet eller foran computeren igang med at skrive klubblad.
Derudover er Jane tilknyttet 5. Klasses teamet på Bakkegårds Skolen, samt idræt med 6. klasserne.

 

Sy-værkstedet

Randi Kristensen

Randi er uddannet sylærer og styrer den daglige gang i vores sy-værksted. Her  lærer hun børnene at sy, strikke, hækle og meget mere.

Randi har arbejdet her i 12+ år og været med til at forme klubben til det den er idag. Hun er også med til at fremtrylle fremragende retter i køkkenet!!

Rollespil-værkstedet

Stig "MørketsFyrste" Plum

Stig har en lang karriere bag sig som reklametegner og har rejst verden rundt. Nu er han faldet mere til ro, og udfolder sin kreativitet gennem rollespil, samt tegnekurser for børnene. Han er desuden én af klubbens handymen. Han er nem at genkende i sit sorte tøj og med alle sine seje dødninge-hoveder.  
Stig er desuden tilknyttet 4. klasses teamet på Bakkegårds skolen

Skriv en tekst her

Danselærer og vikar

Nanna Marie Bligaard Hansen

Nanna er Klubbens danselærer, og har med sine fantastiske koreografier hjulpet vores dansepiger til at vinde gentoftemesterskaberne i Hip Hop i 2014. 
Hun arbejder også i Klubben som vikar, og er tit at finde ved pool-bordet eller i gang med at spille brætspil med børnene. 

Aftenmedarbejder og vikar

Jacob Møller

Jacob har været fastansat i klubben i ca. 6 år og har nu valgt at læse til skolelærer, derfor må vi nøjes med ham i aftenklubben og som vikar.  
Jakob arrangerer mange gode fredagslege, sejler, finder på gode og sunde madretter og er vild med sport og playstation - især Fifa.

Vikar

Mette Iversen

Mette er også tidligere studerende, og vi har ligeledesstadig glæde af hende som vikar her i klubben. Hun er altid med på at have det sjovt og er altid frisk på et spil pool.